Over mij

piercing by Sammy lelystad

PiercingsBySammy- since 2014

In 2014 kwam de mogelijkheid om in de leer te gaan als bodypiercer op mijn pad. Al had ik nooit van tevoren bedacht dat mijn passie zou liggen bij piercings en alles wat daarbij komt kijken, heb ik deze mogelijkheid niet aan me voorbij laten gaan. Ik ben me in de jaren die volgde gaan verdiepen en heb hoge doelen gesteld aan mijzelf en aan de manier waarop ik piercings wil zetten, en dan vooral materialen van sieraden en hygiëne, die naar mijn mening veel beter kunnen in Nederland.

Nu, 9 jaar later, ben ik blij met waar ik sta, wat ik mijn klanten kan bieden en de naam die ik heb opgebouwd. Maar doelen voor nog meer verbetering heb ik nog steeds 😀

Wist je dat:

  • Ik sieraden zelf kan anodiseren en je zo dus de keuze hebt uit de kleur van je titanium sieraad?
  • Ik naast het zetten van standaard neuspiercings; oorpiercings; navelpiercings; tepelpiercings enz. ook kan helpen met het stylen van je oor? Wil je meerdere piercings maar weet je niet wat? Ik kan je helpen!
  • Mijn favoriete piercings om te zetten septumpiercings en industrialpiercings zijn?
  • Ik alleen piercings zet die ik veilig acht en waarvan ik vind dat je anatomie ervoor geschikt is?

Ik ben te vinden bij Tattooshop Tradtoo, Neringweg 303A, in het centrum van Lelystad.

Ik werk op afspraak, zodat ik zeker weet dat ik genoeg tijd voor iedereen heb. Heb je een vraag over het zetten van een piercing of wil je een piercing laten zetten, maak dan een afspraak.

Dat kan altijd door vrijblijvend contact op te nemen via de mail: info@piercingsbysammy.nl of door te appen naar 06-28257737.

Groetjes, Sammy

PS Je kunt alle piercings die ik zet terugvinden op de prijslijst. Staat jouw gewenste piercing er niet op, stuur me dan een berichtje. Ik zet geen piercings die onveilig zijn (zoals horizontale tong en lippiercings).

Mijn werk

Winkelwagen